Buitenschoolse opvang prima geregeld

Binnen de muren van de Rudolf Steiner School Breda biedt Kristalkind BSO voor- en naschoolse opvang aan 30 schoolgaande kinderen. We maken gebruik van een eigen lokaal, de kleine zaal, de kleutertuin, het speelplein en een keuken. Onze pedagogisch medewerkers zorgen met warmte, vertrouwen en professionaliteit voor ieder kind, zowel individueel als in groepsverband.

Kristalkind Buiten Schoolse Opvang (BSO)
De opvang is zo veel als mogelijk gericht op de persoonlijke vrijetijdsvraag van ieder kind. Na een schooldag zijn we het liefst buiten in en rond de school waarbij aandacht is voor spel en beweging. Uiteraard worden er ook binnen activiteiten georganiseerd. Kristalkind biedt verschillende opvangmogelijkheden in- of exclusief vakantieopvang. Hiervoor verwijzen wij naar onze website www.kristalkind.nl > Tarieven > Locatie Belcrum. Ouders en/of verzorgers en kinderen zijn welkom een kijkje te komen nemen tijdens de breng- en ophaaltijden. Onze pedagogisch medewerkers geven u graag informatie.

Kristalkind Peutergroep
Peuterjaar 2017-2018  is Kristalkind Peutergroep geopend van dinsdag t/m vrijdagochtend van 08.30 – 12.45 uur. Kristalkind Peutergroep is een prachtige voorbereiding op ieder kleuteronderwijs voor kinderen van 2 tot 4 jaar.  De pedagogisch medewerkers van de peutergroep bieden een aangename sfeer, waarin jonge kinderen in ritme, rust en ruimte zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen tot kleuter. De jaarfeesten vormen de inspiratiebron voor sfeer, ritme, verhaal, zang, dans, muziek, spelen en samen zijn op de dagelijkse ochtendindeling.
U bent van harte uitgenodigd een afspraak te maken voor een rondleiding. Voor meer informatie over Kristalkind verwijzen wij naar de site.

Administratie/Postadres    
Kristalkind Kinderopvang BV
Bavelselaan 57, 4835 GR BREDA
Telefoonnummer: 076-5600974
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.kristalkind.nl