Proef de unieke sfeer tijdens de maandelijkse Open Ochtend

U bent van harte welkom om de bijzondere sfeer op onze school zelf te ervaren. U kunt een kijkje nemen in de klassen, waar op dat moment lessen worden gegeven. Deze rondleiding wordt gegeven door een ouder. Daarna is er gelegenheid om vragen stellen aan de directeur. Als je ook vrijblijvend kennis wil maken, dan kun je hiervoor een afspraak maken.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er maximaal vier ouderparen per rondleiding deelnemen en daarom werken we alleen op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch via 076-5713646 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je vragen of wil je de schoolgids ontvangen? Bel ons op 076-5713646 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P.s. hebben jullie onze mooie film al gezien?
Klik op de start knop en zet het beeld op 'Volledig scherm'. Terug kun je met de 'Escape' toets links boven op je toetsenbord.
Veel plezier!