Buitenschoolse opvang prima geregeld

Binnen de muren van de Rudolf Steiner School Breda biedt Kristalkind voor en na schooltijd, op studiedagen en tijdens schoolvakanties buitenschoolse opvang (BSO) aan 40 schoolgaande kinderen. De pedagogisch medewerkers van Kristalkind zorgen met warmte, vertrouwen en professionaliteit voor ieder kind, zowel individueel als in groepsverband.

Plezier maken en ontspannen - Kristalkind buitenschoolse opvang
De BSO heeft een horizontale groepsverdeling. De kleuters en kinderen uit de 1e klas vormen een groep in het lokaal. De kinderen vanaf klas 2 tot en met 6 maken gebruik van de pop-up BSO in het speel-leerlokaal. Na een dag op school, is het tijd om te ontspannen. De opvang is zo veel als mogelijk gericht op de persoonlijke vrijetijdsvraag van ieder kind. Je kind kan kiezen uit allerlei activiteiten. Van even chillen op de bank met een boek tot samen met vriendjes spelletjes spelen, creatieve knutselwerkjes maken of buiten spelen op het grote plein waarbij aandacht is voor spel en beweging. In overleg kan alles.

Kristalkind biedt verschillende opvangmogelijkheden zoals bijvoorbeeld opvang in- of exclusief vakantie. Hiervoor verwijzen wij naar onze website www.kristalkind.nl > Tarieven > Locatie Belcrum. Gaat je kind naar de basisschool en/of ben je op zoek naar kinderopvang? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, wij nemen graag de tijd om je een zo goed mogelijk beeld van de BSO te geven met ruimte voor antwoord op persoonlijke vragen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding kan via onze website www.kristalkind.nl

Postadres    
Kristalkind Kinderopvang BV
Bavelselaan 57
4835 GR BREDA

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.kristalkind.nl
Telefoonnummer: 076-5600974
Keuzemenu: (1) voor locatie Ginneken Administratie (2) voor locatie Belcrum